HTML

Szupercsapat?

2011.07.05. 20:54 :: mrgergo

A milwaukee-i Bradley Center hivatalos honlapján tette közzé, hogy a WWE július 16-ra egy szupershow-t tervez az arénába. Az oldal szerint John Cena, Randy Orton és Rey Mysterio egy csapatot fog alkotni.


Az elmúlt időszakban megszokhattuk, hogy nem marad titokban az, amit a WWE tervez. A szervezet előző előfizetéses adásán az Over the Limiten rendezték meg a John Cena vs. The Miz WWE bajnoki címmérkőzést. A KeyArena (Seattle) hivatalos honlapján a mérkőzés bejelentése előtt egy héttel, már tudni lehetett, hogy a két pankrátor egy "I Qiut" azaz "ennyi volt" találkozón méri össze az erejét.

Most sem maradt titokban a július 16-rá tervezett WWE szupershow. Ezúttal is a rendezvénynek otthont adó aréna rontotta el a nagy "meglepetést".
A milwaukee-i Bradley Center hivatalos honlapján jelentette be, hogy a WWE egy nagyszabású gálát rendez, amelynek főmérkőzésén a WWE bajnok John Cena, a Nehézsúlyú világbajnok Randy Orton és a mexikói legenda Rey Mysterio egy csapatot fog alkotni. A nagy hármas ellenfele az egykori bajnok The Miz, a skizofrén R-Truth és az új rosszfiú Christian lesz. Ezt a hírt megerősíti, hogy a péntek esti SmackDown adásban a kanadai pankrátor elvesztette a fejét. Egy apró érdekesség, az oldal szerint a műsorban részt vesz Big Show is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrgergo.blog.hu/api/trackback/id/tr403042578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása