HTML

Blog az engem foglalkoztató dolgokról

A blogom olyan dolgokról szól ami engem érdekel és foglalkoztat.

Friss topikok

Túlpörgetve eredmények

2011.07.11. 09:31 :: mrgergo

Túl vagyunk a túlpörgetvén és most be fogom másolni a részletes programot és odaírom mindegyikhez, hogy ki nyerte meg a meccseket.

John Cena vs. The Miz - "I quit!" meccs a WWE világbajnoki címéért, melynek akkor és csakis akkor van vége, ha valamelyik résztvevő hangosan kimondja azt a szót, hogy "feladom". Egyéb szabály nincs, minden külső fegyver használata engedélyezett!

Nyertes: John Cena

Randy Orton vs. Christian - Visszavágó mérkőzés a Smackdown nehézsúlyú világbajnoki övéért. Karizma Kapitány esélyt kap arra, hogy visszaszerezze címét a Viperától, amiért 17 éven át dolgozott, de 5 röpke nap után mégis elvétetett tőle. Christian váltig állítja, hogy 100 százalékos állapotban képes lehet legyőzni Ortont. Vajon vissza tud kapaszkodni a trónra?

Nyertes: Randy Orton

Michael Cole vs. Jerry "The King" Lawler - "Csókold meg a lábam" meccs a régóta torzsalkodó kommentátorok között, amely vélhetően lezárja kettejük párharcát. Amennyiben Cole győz, Kingnek át kell adnia neki a Hall of Fame gyűrűjét, valamint be kell majd avatnia kollégáját a Hírességek Csarnokába. A vesztes továbbá köteles lesz megcsókolni a győztes lábfejét!

Nyertes: Jerry "The King" Lawler

Rey Mysterio vs. R-Truth - Egyéni mérkőzés, melyen Truth megpróbál bosszút állni a kis mexikóin, vélt vagy valós sérelmeiért.

Nyertes: R-Truth

Wade Barrett vs. Ezekiel Jackson - Egyéni mérkőzés az interkontinentális bajnoki címért. A Corre csapat elveszítette egyik legerősebb oszlopát, és a guayanai óriás, aki eddig Barrett életbiztosítása volt, most az angol nehézfiú legrosszabb rémálmává válhat!

Nyertes: Hivatalosan Ezekiel Jackson nyert mert Wade Barrettet diszkvalifikálták de az öv nála maradt.

Sin Cara vs. Chavo Guerrero - Mexikói házibuli a WWE új üstököse és a veterán Guerrero között - ez utóbbi egyébként azt állítja, hogy Sin Cara minden látványos mozdulatát tőle "lopta", és feltett szándéka móresre tanítani a "koppintós" újoncot!

Nyertes: Sin cara

Brie Bella vs. Kelly Kelly - Női bajnoki címmérkőzés a Nyers Erő legcsinosabb hölgyei között. Megszerzi pályafutása első övét az újonnan draftolt szőkeség, győz a Bellák iker-mágiája, avagy ismét hallat magáról az óriás Kharma?

Nyertes: Brie Bella pontosabban Belláék :)

Kane/Big Show vs. CM Punk/Mason Ryan - Páros mérkőzés a tag team bajnoki övekért; a Nexus két legerősebb embere veszi fel a harcot a WWE veterán óriásaival!

Nyertes: Kane/Big Show

Jó kis éjszakán vagyunk túl. A meccsek mondjuk 80%-ában az nyert akinek szurkoltam. Minden tisztelet John Cenának. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrgergo.blog.hu/api/trackback/id/tr753056691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása