HTML

Blog az engem foglalkoztató dolgokról

A blogom olyan dolgokról szól ami engem érdekel és foglalkoztat.

Friss topikok

Cowboyok és űrlények (2011)

2011.04.18. 16:38 :: mrgergo

1873, Arizona. Egy idegen támolyog be a sivatagi kisvárosba, Absolutionba, és semmire nem emlékszik a múltjából. Az egyetlen nyom egy rejtélyes bilincs az egyik csuklóján. Hamarosan rájön, hogy a városka lakói nem szívlelik az idegeneket, és senki meg sem mozdul, amíg nem kap erre parancsot a vasöklű Dolarhyde ezredestől. Ez a város félelemben él.
Ám Absolution hamarosan olyan félelmet fog érezni, melyet fel sem tud fogni, mert a várost égi fosztogatók támadják meg!
És hirtelen a megvetett idegen lesz az egyetlen reményük. A revolverhős lassacskán emlékezni kezd, ki is ő, honnét jött, és rájön, hogy a birtokában van egy titoknak, amely esélyt adhat a városnak a földön kívüliek ellen!

Daniel Craig a vadnyugati Dirty Harry

 

 Új szerepben láthatjuk Daniel Craiget: a Cowboyok és űrlények című szuperprodukcióban titokzatos revolverhőst alakít, aki megment egy vadnyugati városkát az agresszív földönkívüliektől. Jon Favreau rendező eredetileg Robert Downey Jr.-t akarta a szerepre, ő azonban más elfoglaltsága miatt nem ért rá. Favreau most már nem is nagyon bánja. – Lehet, hogy Robert elviccelte volna a figurát, pedig mi halálosan komolyan veszünk a filmben mindent – mondja a rendező. – Azt szerettem volna, ha a főhősünk nagyon kúl, vagyis hiányzik belőle az irónia, mert sokkal keményebb és egyenesebb fickó annál. Daniel pontosan ilyen: tulajdonképpen a vadnyugati Dirty Harryt formálja meg, akivel nem lehet szórakozni, mert azonnal üt vagy lő. Erre fáznak rá aztán az űrlények.
(Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2011. augusztus)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrgergo.blog.hu/api/trackback/id/tr512837096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása